Kurutma Makinesi Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

09-07-2019 13:45
Kurutma Makinesi Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kurutma Makinesi Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

 

Doğru ürünü seçmek için, çamaşır kurutma ile ilgili, yani temel işlevde memnun edici performans sunarken, ekstra beklentileri de karşılayabilecek alternatiflere yönelmeniz gerekiyor.

Peki, Hangi Çamaşır Kurutma Makinesi Daha İyi? İşte, kurutma makinesi alırken göz önünde bulundurulması gerekenler!

 

Makine Türü

 

Öncelikle hangi tür kurutma makinesi alacağınıza karar vermelisiniz. Çamaşır kurutma makinelerinde bacalı ve yoğuşmalı olmak üzere iki genel türden bahsedilebilir.

Bu iki tür arasında karar vermek, cihazın evde nereye yerleştirileceğini üzerinde de etkiye sahip, zira bacalı makineler mutlaka, baca çıkışının olduğu yerde bulunmalı. Bunlarda çalışma sırasında ortaya çıkan buhar, baca ile dışarı atılır. Yoğuşmalı türlerde ise buhar, sistemde sıvı hale getirildiğinden baca çıkışına gerek yoktur.

 

Enerji Tüketim Durumu

 

Minimum enerji tüketerek maksimum performans sergileyen ürünler için verimli çalışmadan söz edilebilir. Verimli çalışan bir cihaz, gereğinden fazla enerji tüketmeden ihtiyaçları karşılayacak, bütçeyi zorlamayacaktır.

Enerji tasarrufunun bütçenizin yanı sıra, ekosistemin dengesi için de önemli olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Az enerji tüketimi, daha az enerji üretimi ve atmosfere daha az sera gazı salınımı anlamına geliyor.

 

Fark Yaratan Teknik Özellikler

 

İhtiyaçlar karşılanırken, beklentilerin de cevap bulması için, ayrıcalıklı özelliklerin varlığını gözetin. Hangi Çamaşır Kurutma Makinesi Daha İyi sorusuna cevap ararken fark yaratan detayları da göz önünde bulundurmak önemli.

Yeniliği aşkla tasarlayan Arçelik, çamaşır kurutma makinelerinde fark yaratan özelliklerle kullanım deneyimini üstün kılıyor. Bu özellikler neler mi?

 

Isı Pompalı Kurutma Sistemi

Isı Pompalı Kurutma sistemi, daha fazla enerji tasarrufu için geliştirildi. Sistemde, makine içindeki hava her seferinde yeniden ısıtılmıyor, bunun yerine, kapalı bir sistemde tutularak tekrar tekrar kullanılıyor.

Woolmark Programı

Yün konusunda otorite olan Woolmark Company tarafından onaylı Woolmark programı, yünlü çamaşırlara hassas bir bakım sağlıyor. Bu program, yünlü çamaşırların yapılarını bozmayan uygun sıcaklıkta ve hassas tambur hareketleriyle çalışmaktadır.

Değiştirilebilir Kapak Yönü

Arçelik kurutma makinelerinin yükleme kapağı, hem sağa hem sola açılacak şekilde monte edilebilmektedir. Cihazı yerleştireceğiniz alanın durumuna göre, size en uygun kapak yönünü kullanabilirsiniz. Kapağın monte edilmesi işlemini yetkili servis gerçekleştirecektir.

 

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.