Hangi Ankastre Fırın Daha İyi?

03-10-2019 15:08
Hangi Ankastre Fırın Daha İyi?

Daha Fazlasını Sunanları Bulun

 

Ankastre tasarımın, özelikle mutfaklarda adeta devrim yaptığı konusunda herkes hemfikir. Günümüzde fırınlarda da, ankastre tasarıma sahip alternatifler, oldukça yaygın şekilde kullanılmakta.

Ankastre fırın alırken, bu ayrıcalıklı tasarımın varlığını tek değerlendirme kriteri olarak görmeyin. Cihazın teknik özelliklerini de göz önünde tutmanız, daha sağlıklı bir seçim yapmanıza olanak tanır. Peki, Hangi Ankastre Fırın Daha İyi? Memnun edici bir kullanım deneyimi hangi teknik özelliklerle sağlanır?

Öncelikle her fırında bulunması gereken standart özelliklerde en iyi versiyonların izini sürün. Bu, daha iyisine ulaşmanızı sağlayacaktır. En iyisi için ise ekstra faydalar sunan teknolojilerin peşinde olun.

Arçelik ankastre fırınlar, beklentilerden daha fazlasını karşılayan teknolojilerle dikkat çekiyor. SURF Pişirme Teknolojisi, CleanZone Teknolojisi ve katalitik arka duvarlar, bunlardan bazıları.

 

SURF Pişirme Teknolojisi Nedir?

 

Birden fazla yemeği bir arada pişirmek, standart fırınlarda iyi sonuç vermeyecektir. Bu fırınlarda yemeklerin birlikte pişmesi, kokuların ve aromaların birbirine karışması anlamına geliyor.

SURF Pişirme Teknolojisine sahip Arçelik ankastre fırınlarda ise böyle bir sorun söz konusu değil. Bu teknolojide, fırının iç yan duvarlarından tepsilere üflenen sıcak hava, arka duvarlardan geri emilir. Bu sayede, tek seferde üç yemeği, kokuları birbirine karışmadan pişirebilirsiniz.

 

CleanZone Teknolojisi Nedir?

 

Hangi Ankastre Fırın Daha İyi sorusuyla, işlev harici konuları da dikkate alın. Ürünün işlevi konusunda gösterdiği performans kadar, bakımının kolay olup olmadığı da önemli. Ürün bakımı, atlanmaması gereken kullanım detaylarından. Temizlenmesinin kolay olması, bazen satın alma kararının şekillenmesinde tek başına etkili olabilir.

Arçelik ankastre fırınlarda bulunan Cleanzone özelliği, cihazın temizliğini iş olmaktan çıkarıyor. Cleanzone özelliği fırın kapağında yer alır ve bu özellik oleofobik teknolojiyle tasarlanmıştır. Oleofobik teknoloji, yağın ve yemek artıklarının kapağa güçlü şekilde tutunmasını engeller. Dolayısıyla her pişirme sonrası kapağın temizlenmesi gerekmez.

 

Arka Duvarda Katalitik Materyalin Özelliği Nedir?

 

Arçelik ankastre fırınlarda temizliği kolaylaştıran bir diğer unsur, katalitik materyalden üretilen arka duvarlar.

Bu malzeme, yemeklerden sıçrayan yağ artıklarını pişirme süresince emer. Böylece, hem temizlenmesi zor hem de fırın içinde kötü görüntü oluşturan yağ artıkları ortaya çıkmaz.

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.