Arçelik Teknolojileriyle Kıvamında Türk Kahvesi

07-02-2020 10:33
Arçelik Teknolojileriyle Kıvamında Türk Kahvesi

Geleneksel Tat, İleri Teknoloji

 

Kıvamı, tadı ve köpüğü konusunda endişelenmenize gerek yok; Arçelik teknolojileri, tam not alacak Türk kahvesi lezzeti için iş başında. İşte, Arçelik Türk Kahve Makinesi çeşitlerinde ideal pişirme sağlayan ayrıcalıklı sistemler!

 

Cooksense Teknolojisiyle Bol Köpüklü Kahve

 

Elbette Türk kahvesi köpüksüz olmaz. Geleneksel şekilde elde pişirirken, yeterince deneyimli değilseniz ve püf noktalarını bilmiyorsanız bol köpüğü tutturmak kolay olmayacaktır.

Patentli Cooksense Teknolojisi tam da bu noktada devreye giriyor. Cooksense, hassas bir köpük algılama sistemidir. Bu sistem, pişen kahvede köpük ideal seviyeye geldiğinde, pişme işlemini otomatik olarak bitirir.

Cooksense Teknolojisinin gelişmiş versiyonu Cooksense Pro ise, daha uzun kullanım ömrü sunar.

 

İndüksiyon Teknolojisiyle Közde Kahve Lezzeti

 

Türk kahvesi tutkunları bilir; közde pişirme, daha üstün bir lezzet sağlar. Közde kahve tadı için artık, eski usulleri kullanmak zorunda değilsiniz.

Arçelik Türk kahve makinelerinde karşımıza çıkan İndüksiyon Teknolojisi, közde pişirme etkisi yaratır. Bu etki, cezvenin her yönden ısıtılmasıyla gerçekleşmektedir. Sistem uygun pişirme süresini ve sıcaklığını kendisi ayarlar.

 

Otomatik Su Besleme

 

Otomatik Su Besleme özelliğine sahip Arçelik kahve makineleri, sık ve fazla miktarda kahvenin tüketildiği durumlarda yardımınıza koşacak.

Otomatik Su Besleme özelliği bulunan cihazlar, 4,5 litrelik su deposuna sahiptir. Bu geniş hazneyle su alımı otomatik olarak gerçekleşir, cezveye ayrıca su doldurmanıza gerek kalmaz. Musluktan ya da damacanadan cihaza bağlantı opsiyonu da gerektiğinde devreye girebilir.

 

Geniş Su Tankı

 

Arçelik Türk kahve makinelerinde bulunan 1.5 litrelik su tankı, daha uzun süre kesintisiz kullanıma olanak tanır. Bu su tankı, tek seferde doldurulan suyla yaklaşık 20 fincanlık pişirmenin gerçekleşmesini sağlayabilir. Kullanımı daha pratik kılmak için tank, kolayca takılıp çıkarılabilir özelliktedir.

Arçelik Türk kahve makinelerinde yer alan geniş su tankları ayrıca, insan sağlığı için son derece güvenilir. Bu bölmede, sağlığa zararlı etkileriyle bilinen BPA (Bisfenol A) maddesi bulunmamaktadır.

 

Arçelik Teknolojileri Birlik Dayanıklı’da!

 

Türk kahvesinin şanına yakışır pişirme sağlayan Arçelik teknolojileri Birlik Dayanıklı’da sizi bekliyor. Online mağazamızdan ürünleri inceleyebilir, Arçelik Türk Kahve Makinesi Fiyatları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.